Just nu

Just nu ligger/sitter jag i sängen och kollar på Family Guy i min pappas trasiga sovtröja haha, men ska snart klä på mig lite för ska snart äta lite lunch och sen ska vi åka till biltema och köpa nånting till min brors moped! :)
Sen ska jag tvätta min mammas kläder haha, tycker faktiskt det är kul att tvätta eftersom de luktar så gott haha är typ beroende av sköljmedel.. ;) Men sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske träffa nån en sväng eller bara ligga hemma och kolla på Family Guy och bara ta det lugnt eftersom i morgon är det Måndag och vi får hem en stor container så då blir det att slänga allt jävla skräp vi har här hemma, ska även rensa min garderob och slänga lite kläder igen, om jag nu har nått som ska kastas såklart. Får även mina lägenhetsnycklar i morgon!! :D Så taggad på att flytta nu, ska bli så sjukt skönt att äntligen få komma bort från Orsa! Ska bli sjukt kul också att få inreda den och få det precis som jag vill ha de! :)
Men nu ska jag fortsätta titta och sen som sagt klä på mig, äta lunch & sen åka till biltema! :)
 

ska jag?

ska jag våga färga tillbaka min rosa dip dye? ;)
 

❤︎

 

Igår..

Igår var jag inte på topp men jag klarade dagen ändå, började dagen med att gå till kyrkan med mamma och pappa för att kolla på när Erika slutade 9an och när min bror slutad 7an, känns helt sjukt att för ett år sen var det jag som satt där i kyrkan och var så glad att äntligen få sluta 9an. Alla var så sjukt fina och det var verkligen kul att se! :) 
Sen var jag bara hemma resten av dagen och bara tog det lugnt drack lite cider och bara pratad med mamma & Pappa, så mysigt ibland, träffade även Janko! :)
 

Godmorgon

Godmorgon på er, vaknade nyss men är fortfarande supertrött men kan inte sova mer.. :/ ska väl gå upp nu och äta lite frukost snart & sen fortsätta tvätta, blir nog en rätt så tråkig dag idag! Men senare så kanske jag och mamma ska baka lite havreflan har varit sugen på det i flera veckor hehe, :)
Men skriver mer sen, puss ❤︎
 

Galen

Blir galen på att må konstigt.. Helt plötsligt från att vara hur glad som helst till att inte orka med nånting.. Så blir inget mer bloggande idag, ska bara vänta på att Janko kommer hem och träffa henne! 
 

Just nu

Just nu ligger jag i sängen och är jättetrött så funderar på att ta och sova snart, men först ska jag se om jag hittar nån bra film att somna till, i morgon är de äntligen Fredag och då kommer bästa Janko hem igen ❤︎ Saknat henne så sjukt mycket!
Men skriver mer i morgon, natti! 
 

Torsdag!

Just nu sitter jag oh lyssnar på musik och ska snart börja tvätta en massa kläder så min bror kan ha på skolavslutningen i morgon! :) 
Senare idag vet jag ej vad som kommer hända men det visar sig nog, ska duscha iaf de vet jag haha! ;) 
Men skriver mer sen! ❤︎
 

My first Tattoo ⭐︎

 
Fick en spontan tanke igår att jag ville tatuera in en diamant på handleden, bestämde de ungefär 2 timmar innan jag gjorde den, men faan va nöjd jag är! :D Så tack så mycket mamma för en för tidig 17 års present ❤︎ 

Sammanfattning

Tänkte sammanfatta varför jag inte bloggat på ett tag, de är för jag varit i Grekland en vecka med Mamma och haft fullt upp med att packa ner saker och så eftersom jag börjar min flytt den 15 juni, längtar så mycket!! :D
Men tänkte slänga in några bilder från grekland, tog inte många eftersom jag glömde mobilen på rummet hela tiden och vi gjorde knappt nått i Grekland förutom att Sola och bara njuta! 
 
 
 

RSS 2.0