Mora igen

Åker till Mora igen med mamma och pappa ❤️


Jag vill ha

Asså ni ska bara veta hur mycket jag vill ha en Daniel Wellington klocka, såå snygga!! Funderar på att beställa hem en efter jag kommer hem från Grekland! 
Vad tycker ni är den inte superfin? :D
 

Shopping med mammi💕

Vart och shoppat lite i dag med mamma, hittade 3 par jättesöta ballerina skor så nöjd + en eyeliner och ett skärp är jätte nöjd👌 kanske kommer bilder senare 😘


Fika

Sitter just nu och fikar med mamma så mysigt 😍👌


:)

 

21/5-15

 

Godnatt

Godnatt på er, nu ska jag kolla på ex on the beach och sen sova precis som i går!
Puss <3
 

Haul

 

Skor till sommaren!

Den här sommare kommer jag köra mest på Ballerina skor faktiskt, tycker det är sjukt gulligt och fint, dock har jag inga par än, men ska åka in till Mora nån dag nästa vecka med mamma och kolla om jag hittar några fina! :)
 

Brun utan sol

Funderar på om jag ska hoppa in i duschen och skubba mig lite och sen spruta på mig lite brun utan sol? :) Är så sjuuukt jäkla blek, men ändå känns de lite onödigt med tanke på att jag flyger iväg snart hehe kanske ställer till så jag inte får riktig färg haha.. Men vi får se helt enkelt, har ju bara använt den en gång oh då blev jag missfärgad hahah.. Sen har den bara stått där och dragit på sig massa damm, haha! 


 

Myser

Har fortfarande as ont i magen så ligger i sängen igen och har precis gjort mig lite lunch, det blev frysta bär men de funkar förutom att de blev typ som sylt hahah,men ska kolla lite på Family Guy nu också medans jag äter,så mysigt! :) 
Älskar Family Guy, så kul! 
Vad har ni för planer idag? :)



 

 

En utav mina favoriter❤︎

 

Spontan

Pappa ringde precis så nu vart de en spontantripp till Mora, vet dock inte va han skulle göra där men, alltid kul att följa med liksom :)


Positiv idag

Känner mig så positiv idag vet inte varför, men mår bara så sjukt bra idag, älskar dessa dagar då man känner att allt är perfekt, att man har allt man behöver! Underbar Familj och underbara Vänner som verkligen betyder allt! 
Ja vad mer kan man säga? :) 
 

Godmorgon Onsdag

Godmorgon på er, vaknade precis så ligger här i sängen och känner mig som en påse hundskit, haha nej men. Onsdag idag och har väl inte direkt några planer kanske ska träna lite senare idag, kanske träffa nån, vad vet jag? :) Får se helt enkelt vad dagen har att erbjuda, men nu är jag as hungrig så ska upp och äta lite frukost, fil med granola, så sjuuuuukt gott!! 
Skriver senare puss <3
 

Just nu

Just nu ligger jag i sängen och håller på att ta bort mitt smink och kollar på ex on the beach, älskar den serien eftersom den är typ som Ph! :)
Men efter jag kollat klart på de så ska jag sova, så skriver mer imorgon puss och godnatt <3
 

...

 

Carro Tipsar om..

Benefit they're real mascara, Älskar verkligen den mascaran, har den i mini size men funderar starkt på att beställa orginal storleken, måste bara hitta en bra hemsida! Det ända som är negativt med denna mascara är att den är så pass dyr.. :/ Men jag tycker den är värd varenda krona! :)
 

Vill ha sommar nu

 

Världens bästa mamma❤️




Every day is a new beginning, stay away from what might have been and look at what can be.




2 veckor kvar

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och min mor åker till Grekland, längtar som satan och inte nog med de så fick jag hem två par shorts idag också, är en ganska bra måndag ändå. Det enda som är minus är att jag ligger i min säng med världens jävligaste mensvärk så lär väl sätta på mig tensen oh få lite stötar oh se om de funkar idag också.. Eftersom ingen tablett hjälper mot min mensvärk längre.. D: 
 
 

Mys dag

Mys dag idag eller ja bara för jag legat i sängen hela dagen haha men äääh haha, väntar iaf på att Linn ska komma hem sen ska vi dra ut på en långpromenad i det ganska fina vädret kommer iaf vara skönt! Få gå runt oh prata lite skit om allt oh inget! :) 


Vill byta hårfärg

Vill verkligen byta hårfärg.. Är så trött på det röda, har ju försökt färga bort det en gång med mörkbrun hårfärg, den färgen jag vill ha på håret asså men det röda lyser igenom.. Jag får seriöst utbrott på mitt bajshår.. Vill ha mörkbrunt hår!  
Så efter Grekland blir det nog att boka tid för frisör och klippa mig och färga håret.. För är verkligen trött på rött! 
 
Sån färg vill jag ha! 
 

kylie jenner lip challenge

HAHA provade att göra Kylie jenner lip challenge och jag dör, så fult hahaha..
 

Planer

Mina planer för dag är väl att jag ska städa lite och sen bara ta det lugnt eftersom de är så fult väder idag, fast sen ska jag träna lite också! Var ett tag sen jag va ut nu så känner att de är på tiden hehe. :)
Vet dock inte vad jag ska skriva riktigt men hehe kanske skriver mer sen om jag har nå att skriva haha. 
Puss <3
 
 

 

Freshfreshfresh

Precis duschat, smörjt in mig med body butter oh haft i hårolja och satt på mig mjukiskläder, så skönt! Känner mig super fräsch nu! Men ska kolla på lite youtube videos nu och vänta på att mamma ska komma hem. :) 



Rädd

Haha sitter här med en sån där svart ansiktsmask på mig som man ska dra bort efter 45 minuter.. Som tydligen ska gö as ont att ta bort haha är as rädd 😂 


1 maj

Ligger i sängen oh febern är borta äntligen fast är fortfarande hostig oh täppt i näsan men de försvinner snart de åh! Iaf kom hem igår efter en sjukt jobbig kryssning va jätte trött så gick oh la mog nästan direkt, men innan de så kom Sanna,Signe oh Jennifer hit en sväng, trevligt! Oh juste innan jag somna skrev jag oh mamma på mitt hyreskontrakt som vi postade tillbaka idag så nu är lägenheten verkligen min 😍😍 ska flytta in i juni efter jag vart i Grekland oh jobbat så de blir ju superbra!:) 
Alla är välkomna på inflyttningsfest ;) 
Men nu ska jag ta oh städa mitt rum eftersom de ser ut som en svinstia efter jag packade upp oh så igår! :) 



RSS 2.0