THIS OR THAT

En bästavän/En pojkvän
trosor/bh
barfota/strumpor
bikini/
baddräkt
familj/vänner
kissie/dessie
dator/
mobil
cykel/moppe
läkare/
sjuksköterska
liseberg/gröna lund 
usher/justin timberlake
sminkad/osminkad
smsa/prata i telefon
höga klackar/tygskor
 

MIN DAG...

Min dag har verkligen varit sämst, började först med att det regnade, kunde inte äta frukost i morse för jag vill inte bli sen.. Tappa mobilen i skolan så den är sönder.. Nationella i kemi gick åt helvete.. fan säger jag bara min dag suger, vad kan hända mer? jag skiter på mig? nä fyy!
Ligger iaf i soffan nu och ska snart göra mat åt mig och min bror, duktig jag! 
Inte bloggat på ett tag men har liksom inte orkat. men skriver mer senare, 
puss..
 


 

ANSIKTSMASK

Nu har jag fått påsklov & har kommit hem från skolan, tänkte tappa upp ett bad nu och sen lägga lite anisktsmask, mysig start på lovet. 
Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har inget planerat riktigt men det visar väl sig!
Nu ska jag lägga på masken & sen bada, hörs lite senare, puss <3
 

Torsdag

Godmorgon Torsdag, känns rätt bra ändå att det är torsdag - sista dagen innan lovet nu super skönt!   Sitter och äter lite frukost just nu,haha! Tänkte fixa mig snart, känns som jag skriver lika hela tiden haha.. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva om och inte heller vad jag ska blogga om så om ni har nå tips kommentera gärna! :)
Hörs senare, puss <3
 

GODNATT :)

Uppdateringen idag blev inte heller så bra.. Sorry.. 
Men nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på lite tv innan jag somnar, ska upp tidigt i morgon också eftersom det är sista skoldagen innan lovet!! 
 

 

Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen men lär väl gå upp snart och börja fixa mig lite för att sen gå till skolan.. som vanligt bara idag och i morgon kvar sen har jag Påsklov!! Så sjukt skönt! 
Men skriver lite mer under dagen, puss <3
 

trött..

Hej på er, inte orkat blogga idag faktiskt haha som alla andra dagar? Nej men dagen började med att jag gick upp klockan 5 i morse för klassen skulle till Falun på nån teater/musikal Oliver Twist, så vi åkte från Orsa 07.50 i morse och jag trodde seriöst jag skulle dö var så sjukt trött.. Sen så kollade vi på den och den sög.. Den var as tråkig men dom var väl duktiga men inget jag skulle vilja se om.. Sen åkte vi hem och när jag var hemma så gick jag direkt och la mig och sov en stund sen har bara tränat lite och så. :) 
Det är så min dag sett ut, asså känner nu att jag måste verkligen börj ta bloggen på lite mer seriöst nu. Men jag har liksom aldrig tid, händer så mycket hela tiden!
Men ska försöka blogga mycket i morgon, kan inte lova nånting!
Nu känner jag att dettablev ett väldigt långt inlägg så jag stoppar här, skriver mer i morgon ska sova snart och så, så jag säger väl godnatt nu också!
Pusss<3
 

Godmorgon ❤️


Svettigt

Sitter i skolan nu och det luktar svett så inåt helvete!! Usch nån som inte kan duscha... 
Iaf efter den här lektionen har vi lunch hot chiligryta ;) 
Jaja skriver mer sen puss <3 

-osminkad super skönt <3


Nationella





OMG!!!!


 

thursday

Godmorgon världens finaste bloggläsare, hur mår ni? ♥ Med mig är det sådär, haha har ont i hela kroppen och känner mig sjukt seg - men tur att det är fredag i morgon då så skönt, drar till Mora idag efter skolan med bästa Bjässe! :)
 

Odd Molly

En super söt klänning från Odd Molly!!
Snälla nån som vill ge mig? :)))
 

TRÄNAT RUMPA ;)

Nu har jag ont i röven kan jag säga, gjort massa övningar & sånt så nu spänner de och gör ont att sitta haha.. :( 
Men man får väl hoppas att det ger några resultat snart! ;)
 

 

April April

Ni får seupp idag så ni inte blir lurade! ;)
 

BABES!!

Godmorgon sötnosar!  Haha shit vad trött jag är, så nu ska jag fixa lite frukost, en ice coffie, mumms! Sen fixar jag mig och drar mig mot skolan.. Hoppas allt är bra med er i alla fall!

 
 

RSS 2.0