På väg hem

Ligger i hytten på båten på väg hem, ska bli så skönt, har fortfarande feber oh mår skit.. Men när jag kommer hem hoppas jag mitt kontrakt om min lägenhet har kommit, skulle må så mycket bättre att få skriva under oh flytta om redan 1 månad. 😯😍 men iaf köpt lite nytt smink oh så här på båten bland annat realteqnics borstar och make up store. Vart lite dyrt men de e ju semester ;) 


Frukost

Haha klockan är snart 2 och jag åt nyss frukost.. Men när jag vaknade idag så frös jag och hade jätteont i halsen så jag tog den där termometern haha oh de visade sig att jag fått feber.. Tack Erika :* 
Passar ju jättebra nu när man ska åka bort, men men antingen är de förkylning eller mens varje gång.. :) Iaf för mig! :)
Så just nu ligger jag bara i sängen och gör absolut ingenting, fryser och hostar. Hoppas verkligen jag kan krya på mig under dagen så jag mår lite bättre i morgon! :)
 
 

Min Dag

Min dag idag har varit helt okej ganska seg men ändå inte, har hunnit med ganska mycket, jag har duschat, gått en lång promenad med Linn, tvättat kläder, kollat vad jag ska packa och så! :)
Just nu ligger jag i sängen oh pratar med bästa Robin i telefon och ska snart sova, är super trött! 
Så med detta inlägg så säger jg godnatt.  :)
 
 

-

 
 

 

Möta Linn

Drar ut oh går en långpromenad med Linn i regnet haha👌


Godmorgon!

Godmorgon på er hahah är inte morgon längre men vad spelar de för roll? ;) 
Ska snart hoppa in i duschen oh sen fixa mig lite oh bli lite fresh och sedan vänta på att Eve ska sluta skolan! :) 
Men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller jo jag måste tvätta så jag kan börja packa lite eller iaf kolla vad jag ska ha för kläder med mig när jag åker på båtresa på Onsdag! :) 
Men nu ska jag hoppa in i duschen pusshej <3
 

Ccarrohermansson - Instagram

Följ mig gärna på Instagram ❤️



Söt outfit från GinaTricot

 

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen ungefär hehe, var jätteskönt att få sova ut lite i morse, Fredag idag då,idag ska jag fixa massa saker inför i morgon! Och kanske ut på Marknaden en sväng med mamma, mysigt! :)
Men ska hoppa in i duschen nu så puss :* 
 

Helgens Planer

Den här helgens planer är att på Lördag ska jag på grillfest hos signe, där vi kommer grilla och dricka gott, mumms! :)
Älskar grillat, så gott! Hoppas bara det blir fint väder så det inte regnar, haha tror vi kommer grilla ändå. ;)
Men de ser jag verkligen fram emot, och även på lördag så ska jag,mamma,pappa och min bror åka ner till Falun och kolla på min lägenhet som jag får flytta in i tidigast 1 Juli, asså jag längtar så sjuuuukt myckt, äntligen få flytta ifrån äckel Orsa! Fast kommer ändå sakna kompisarna.. Men ska tvinga Evelina att komma till mig nästan varje dag, hehe ;)))
Så det är så mina planer inför helgen ser ut, vet inte än om det händer nått på Fredag eller på Söndag men det visar väl sig sen lite längre fram eller ja haha det är Fredag i morgon, haha. 
 

Right Now

Hej på er! 
Just nu så kollar jag på ett avsnitt av Family Guy och har precis klätt på mig lite kläder, blev bara en gammal t-shirt & ett par mörkblåa Jeans, väldigt enkelt men det funkar! :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, haha känns som jag skriver så i varje inlägg haha, men det är iaf Torsdag idag för er som kanske missat de. Eller jo idag ska jag nog åka och handla lite med mamma och så bara hon har vaknat.. Hon har jobbat natt så hon lär ju ligga oh sova tills klockan blir 2-3 iaf, men jag får försöka roa mig så gott de går själv här nere, eftersom min bror är ju i skolan.. D: 
Men ska ta och fortsätta kolla på Family Guy nu så skriver mer sen, puss :*
 

This or That♔ TAG

QUESTIONS:
→ Makeup
Blush or Bronzer
Lipgloss or Lipstick
Eyeliner or Mascara
Foundation or Concealer
Neutral or Color Eyeshadow
Pressed or Loose eye shadows
Brushes or Sponges

→ Nails
O.P.I or China Glaze
Long or Short
Acrylic or Natural
Brights or Darks
Flower or No Flower

→ Body
Perfume or Body Splash
Lotion or Body Butter
Body wash or Soap
LUSH or Other Bath Company

→ Fashion
Jeans or Sweat pants
Long sleeve or Short
Dresses or Skirts
Stripes or Plaid
Flip flops or Sandals
Scarves or Hats
Studs or Dangly Earrings
Necklaces or Bracelets
Heels or Flats
Cowboy Boots or Riding Boots
Jacket or Hoodie
Forever 21 or Charlotte Russe
Abercombie or Hollister
Saks 5th or Nordstrom

→ Hair
Curly or Straight
Bun or Ponytail
Bobby pins or Butterfly clips
Hair spray or Gel
Long or Short
Light or Dark
Side sweep bangs or Full bangs
Up or Down

→ Random
Rain or Shine
Summer or Winter
Fall or Spring
Chocolate or Vanilla


 

 

Godnatt

Godnatt på er hörs i morgon 😘



🔫




Klickat hem

Klickat hem lite nya kläder, så det kommer nog ett inlägg om vad jag klickat hem senare, när jag fått hem kläderna såklart! ;) 
 

 

Hissar

Vill verkligen hissa Glossybox, har haft de i snart 2 år och jag verkligen älskar de! Det finns tre olika prenumerationer, en för 12 månader, en för 6 månader och sen finns de det jag har, att man betalar 139 kr i månaden tror jag att det är har inte riktigt koll men iaf, sen får man hem en box med 5-6 olika produkter/saker varje månad. Tycker det är jätte kul att gå ut till postlådan och sedan se att man fått paket, sån härlig känsla!!
Men det tipsar jag verkligen jätte mycket, och det är en stor hiss ifrån mig. :)
Du kan läsa mer på deras hemsida & beställa din box där :)
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida. 
 
 

Just nu

Just nu Ligger jag i sängen och myser med Findus, så mysig är han!! Och vi ska kolla på Arne Dahl as bra program/Serie? Så nu ska vi kika lite på de! :)
 
 

Pink inspo♔

 

Jag dör varje gång

Hahaha jag dör seriöst varje gång jag ser den här, tycker den är askul haha, men med denna video så säger jag godnatt :*
 

Måste prova sen!!

 

Min dag

Min dag idag har varit grymt tråkig, eller ja jo det har den. Har bara varit med pappa och mamma ett tag och sen sovit och kollat på Family Guy + en långpromenad för ett tag sen! Men de har varit ganska skönt ändå, men eftersom jag hoppat av skolan så har det blivit så långtråkigt att vara hemma och det finns inget jobb i Orsa som behöver hjälp just nu så de suger.. :) Men ska ta och fortsätta kolla på tv nu och dricka mitt pulver gottgott! :) 
Oh för er som undrar vad jag menar med pulver så har jag börja gå ner i vikt och det funkar faktiskt , har gått ner 4 kg förra veckan oh de va då jag började så får väl hoppas på bra rasultat helt enkelt! :) 
 

Promenad

Nu är jag ute på en skön långpromenad i solen, så skönt
 

Goodmorning :D

Godmorgon, vaknade för ett tag sen och har precis klätt på mig lite kläder, tänkte kolla lite på Family Guy snart, älskar den serien, så kul! :)
Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det visar väl sig senare. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva hehe eftersom jag har inte gjort nått speciellt dom dagar jag inte bloggat, men ja lär väl kanske skirva nå mer senare, hehe eller så är de bara nå jag skriver haha! 
Vi får se helt enkelt,
puss <3
 

Musikminnen ⭐︎

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0