Godnatt

 

Tatuering

Asså gud vad jag vill tatuera mig nu.. ååh så sjukt snyggt!!! 
 

inspo

 

Lunch




Hur tidigt är jag uppe?

Vaknade nyas av att Findus va helt galen.. Han lekte med sin leksak i min säng oh rev oh bet mig... Haha ååh är så trött men ändå inte D: 

This or That

QUESTIONS:
→ Makeup
Blush or Bronzer
Lipgloss or Lipstick
Eyeliner or Mascara
Foundation or Concealer
Neutral or Color Eyeshadow
Pressed or Loose eye shadows
Brushes or Sponges

→ Nails
O.P.I or China Glaze
Long or Short
Acrylic or Natural
Brights or Darks
Flower or No Flower

→ Body
Perfume or Body Splash
Lotion or Body Butter
Body wash or Soap
LUSH or Other Bath Company

→ Fashion
Jeans or Sweat pants
Long sleeve or Short
Dresses or Skirts
Stripes or Plaid
Flip flops or Sandals
Scarves or Hats
Studs or Dangly Earrings
Necklaces or Bracelets
Heels or Flats
Cowboy Boots or Riding Boots
Jacket or Hoodie
Forever 21 or Charlotte Russe
Abercombie or Hollister
Saks 5th or Nordstrom

→ Hair
Curly or Straight
Bun or Ponytail
Bobby pins or Butterfly clips
Hair spray or Gel
Long or Short
Light or Dark
Side sweep bangs or Full bangs
Up or Down

→ Random
Rain or Shine
Summer or Winter
Fall or Spring
Chocolate or Vanilla
East coast or West coast

 

Nails




Lite bilder

Själsfrände <3 Grattis igen!
Jankooo <3
 
 

Lunch

Hej på er, va ett tag sen nu igen hehe ;)
Men iaf har precis ätit lunch och fixat mig och lite så, senare ikväll blir det nog att träffa Jennifer igen och kanske sova med henne inatt igen haha ;) mysigt! 
Iaf dom dagarna jag inte bloggat på så har jag bara varit med Janko och gjort en massa bus hihih :* och även varit och firat min själsfrände som fyllde 16 i lördags :* 
Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, återkommer ;)
Puss <3
 

Hur jag tar hand om min hy

På morgonen så sköljer jag bara mitt ansikte med helt vanligt vatten låter det torka, sen tar jag mitt ansiktsvatten från Neutrogena på en vanlig bomullspad, efter det tar jag bara min Nivea kräm och smörjer in hela mitt ansiktet
 
  
 
 
 
 
 
På kvällen om jag är sminkad så tar jag först en sminkbortagnings servett och tar bort lite av min bas, efter det tar jag min sminkbortagning från Loréal Paris och tar bort mitt ögonsmink. Sen tar jag min sminkbortagning från Nivea och tvättar för att vara säker på att mitt smink försvinner. 
Efter det tar jag bara mitt ansiktsvatten från Neutrogena och tar det i hela mitt ansikte och sedan min Nivea kräm. 


 

Godmorgon :)

 

Godnatt

 

Tandläkaren

Så nu ska jag ta och dra mig till tandläkaren, och hoppas på att man inte har några hål dock så tror jag de.. Men vi får se helt enkelt. ;)
 
 

Träning

Måste verkligen börja komma igång med träningen igen, började ju lite smått förra Måndagen men sen åkte jag ju på världens förkylning, är fortfarande ganska täppt i näsan, men det börjar släppa, så när det är borta så ska jag ta tag i träningen igen och verkligen kämpa!! Är as taggad! 
 

Längtar till skolan

Ja.. Ni läste rubriken rätt!
Eftersom jag hoppade av skolan efter ungefär 3 veckor så betyder alltså det att jag vart hemma i ett halvår nu och inte gjort nånting.. Har blivit så sjukt rastlös och sover nästan bort dagarna hela tiden, men det börjar bli bättre med det nu eftersom jag försöker vakna senast 10 helst innan. Men när jag hoppade av skolan så kändes det jättebra, det var verkligen det rätta för mig, eftersom jag valde fel linje.. Jag valde då Barn och Fritid, och insåg snabbt att det inte var nått för mig, fast ja jag hade ju sagt det från hela första början, till och med innan vi fick söka till gymnasiet. Mitt första hands val var ju Hotell och Turism programmet i Mora men de la ner så hade en kväll på mig att komma på något nytt så valde Barn och Fritid bara för att söka nått.. Och det skulle jag inte ha gjort jag skulle sökt till Falun från hela första början pga av att jag inte gjorde de så missar jag ett helt år i skolan och får ta studenten ett år efter nästan alla mina kompisar. Men det gör inte så mycket, jag hoppas ju att jag kommer in på de jag sökt nu för isåfall så spelar det ingen roll att jag missade ett år i skolan. Och ni undrar säkert varför jag inte jobbar nu istället? Jo jag gick till arbetsförmedlingen för syon på St Mikael sa att jag skulle de, gick dit och fråga lite om jobb och så, tror ni det fanns nått? Nej jag kunde inte få hjälp av dom eftersom jag är under 18, dom sa att jag skulle kontakta AME istället så det gjorde jag, där fick jag svaret, '' Vi kan inte heller erbjuda dig ett jobb med lön efttersom du är under 18, men vi kan erbjuda en praktikplatts.'' Men jag tackade nej.. Eftersom jag är i behov av pengar då jag varken får, barnbidrag,studiebidrag eller nån annan ersättning som dom hade för nått år sen.. Jag tänker inte jobba utan lön! Visst kan man söka jobb själv, men jag bor på helt fel ställe.. Det finns INGA jobb här.. Vill ju inte jobba på en pizzeria direkt, haha! 
Så jag längtar iaf suuupeeeer mycket på att få börja skolan igen och ha nånting att göra, och flytta såklart, så spännande! 
 
 

Jag ska

Jag ska verkligen börja försöka ta bloggen på lite mer seriöst allvar nu! Vet att jag skriver så typ hela tiden men ska verkligen försöka nu, har börjat få tillbaka att känna att det är kul att blogga.. Men jag ska inte lova för mycket, vi får se hur det här går helt enkelt! :)
Ska iaf ge de ett försök.
 
 
 

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, ligger i sängen fortfarande,haha börjar typ så i varje inlägg.. 
Men iaf idag så ska jag som sagt till tandläkaren men det är inte förens klockan 3 så de är rätt skönt! :) annars vet jag inte direkt vad jag ska hitta på, men ska gå och göra en god smoothie nu så skriver senare, puss<3
 

Filmen

Hej, nu har jag precis kommit hem från bion, och den var superbra! :) Vill verkligen se fortsättningen på den, men den ska tydligen komma om ett år.. D: 
Så nu ligger jag i sängen och ska snart sova för är sjukt trött, egentligen skulle jag gå upp jätte tidigt i morgon för att gå till tandläkaren men dom ringde idag och ändrade min tid till 3 så de är superskönt. 
Men nu ska jag sova, så godnatt på er!
Puss<3
 
 

Fifty shades of grey

Äntligen får jag också se fifty shades of grey, ska på den ikväll klockan 9 med Mamma och Erika, så sjukt mysigt! 
Har nån av er sett den?
Isåfall vad tyckte ni om den? Var den bra?
 

Tisdagsmys

Ligger i sängen igen nu haha, och tänkte kolla på nån film, för lite senare måste jag klä på mig och fixa mig lite för ska följa med Mamma och min bror till Mora när han slutar skolan, han ska köpa nå skor, så ska passa på att se om jag hittar nått till mig själv.. ;) Även en present till Agnes! :)
Men måste verkligen ha en ny Mascara!! Prio 1..
Så ja nu ska jag se om jag hittar nån film skriver senare, puss <3
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! :)
Vaknade precis så ligger fortfarnade i sängen, Tisdag idag och ska snart gå upp och äte lite frukost, mina älskade fliiingooor och granooolaaaaa!! :DDD 
Det kan jag tipsa er om Pauluns Granola i smak äpple,kanel & mandel så jäkla gott tillsammans med mjölk, mmmmh kääärleeeek!! :*
Men nu vart jag så sugen på de och hungrig så ska gå och äta det nu, puss <3
 

Godnatt :)

 

Shit I Love

 
 
 

:D

Ligger just nu i sängen och kollar lite på videos på youtube och har inte så mycket att göra.. Är ganska trött idag men har ändå fixat mig och så. Men iaf idag är det Måndag för er som missat de, och har inte några planer idag, hehe! Försöker hitta nån ny serie att kolla på men jag vet inte riktigt.. Har ni nått tips kommentera gärna isåfall :)
 

-

 

Breakfast

 

Natti

Godnatt på er!
 

Snygg vår outfit

 

Sorry babes

Sorry att jag inte bloggat haha, men har inte orken till de, Men mår mycket bättre nu iaf är inte så sjuk längre!! :) 
Bara lite snorig hehe.
Men söndag idag och idag har jag bara tvättat och fixat här hemma och ska snart duscha, sen ska jag kolla på nån ny serie på svt :) 
Kanske skriver något mer i kväll, puss <3
 
VÄRLDENS BÄSTAVÄN <3

Lunch




Breaking Bad

Nu ska jag börja kolla på en ny serie, hade tänkt börja kolla på Breaking Bad, hört att den ska vara bra och spännande och så!
Så ska väll se då! :)
 
 

Musik

Godmorgon på er, just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, är så sjukt förkyld just nu så det är därför jag inte orkar blogga så mycket.. Kan inte sova på nätterna för jag hostar så mycket.. Så är rätt trött hela tiden :/
MEn iaf Fredag idag för er som missat de, hehe ;) Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt, vill ju heldre bli frisk än att vara ute och kanske bli mer sjuk.. :)
Men ska snart ta och klä på mig lite, varför vet jag inte men känner för de! :)
Så haaaadddeeeeee :*
 

Sängen

Ligger i sängen, vill verkligen bli frisk nu.. Orkar inte vara sjuk.. Så ska ta och göra mig en stor kopp te och kolla på nån film tror jag! 


Godnatt

Tar och säger godnatt nu, har blivit så sjukt förkyld så måste verkligen sova nu och försöka friskna på mig! 
 

myser lite med bebisen

 
 

Hårtips

Få längre hår!

Klipp håret ofta så du får bort allt det slitna, man kan också masera hårbotten lite varje dag eftersom det sätter igång blodcirkulationen och stimulerar hårsäckarna. Man kan även köpa Ricinolja på apoteket och använda den som en slags hårinpackning eller så kan man köpa kokosolja också.
Kamma aldrig håret när det är blött. Det sliter på håret, vilket i sin tur får det att lättare gå av, och bli kortare.
 

Tips för fett hår!

Tvätta inte håret för ofta, försök tvätta 1-2 gånger i veckan, det hjälper, i början kan det kännas svårt men det lönar sig i slutändan. 
Torrschampo är en ganska stor hjälp om man vill göra så att håret inte ser lika fett ut om man bara duschar 1-2 dagar i veckan.
Hitta rätt schampo och balsam, det finns både schampo och balsam som är till för fett hår.
 
 
 

 

Tips om du har slitet hår!

Det allra viktigaste och mest effektiva är en gammal hederlig hårklippning.
Se alltså till att klippa bort det värsta slitna. Använd en bra hårborste som är skonsam mot ditt hår, undvik gummisnoddar, eller hårsnoddar med metall som kan slita på håret.
Var försiktig med att föna håret för ofta. Även plattänger och locktång är stora bovar i hårdramat. Använd alltid skyddande produkter innan du utsätter ditt hår för dessa slitage.
Var noga med att alltid använda balsam efter schamponering, och gör hårinpackning regelbundet.
 
 


sjuk

 

Godnatt :*




Dagens outfit

 
 
 

Promenad





 

Dagens planer

Hej på er! :)
Tänkte berätta lite om dagens planer, hehe dagen är ju snart slut ändå haha, men iaf, i morse så åkte jag,mamma och pappa till Mora en sväng och handlade lite! Köpte lite små saker till Min lägenhet jag ska fixa i Mars nångång! :)
Lika bra att vara förberedd med det mesta liksom, men iaf sen åkte vi hem, och nu sitter jag oh lyssnar på favorit låten.. ;) Senare ska jag ut på en lång promenad, tänkte springa men det är så halt så, tar en promenad istället! :)
Ska försöka börja med ett hälsosammare liv, så har till och med börja äta en slags ' diet ' och även börja detoxa, ska verkligen försöka att gå ner lite i vikt nu till sommaren! Hoppas på det bästa.. :)
Men det är väl de! :)
Om ni vill kan jag lägga upp bilder på det jag köpte idag, är kanske inte så intressant men ja! :)
 

Musik

 
 
asså seriöst är typ kär i denna låt helt plöstligt! 
Tyckte inte om den alls första gången jag hörde den, men nu kan jag inte sluta lyssna, haha! 
Men visst är de ganska bra då;)

Godmorgon!

Godmorgon på er, vaknade för en liten stund sen, så ska snart äta lite frukost och sen fixa mig, för idag ska jag,mamma och pappa åka till Mora en sväng, jag som kör!! ;)
Men har lite bråttom just nu så ja, skriver senare puss :*
 

Godnatt

Godnatt på er, tänkte kolla på nån film sen sova! 
Puuussss<3
 

Just nu

Hej sorry för jag inte bloggat nu igen.. Men har inte haft tid eller ork denna helg, för i Lördags var jag på partiiii hos Lillemor, riktigt kul, och idag så har jag bara inte orkat för har inte mått så bra idag hehe, om ni förstår hur jag menar! ;)
Nej men.. Där har ni varför jag inte bloggat nått i helgen!
Puss<3
 

vlogg

 

Snygga tröjor jag vill ha




Dagens outfit





..

Om man ändå kunde få leva så.. 😩


Min dag

Hej på er allihopa, idag så åkte jag till London en sväng med min älskade pojkvän vi sitter just nu här i London och ska snart äta lite lunch, varit och shoppat hur mycket som helst idag och mer ska det bli, har en budget på 7000 som ska spenderas! Senare ikväll så ska vi ta flyget hem igen och då ska vi bo på Grand hotel i Stockholm några dagar, sen far vi vidare till Miami och är där ett tag och därifrån åker vi vidare till LA och därifrån åker vi till Hawaii Och slutstoppet blir Dubai! Längtar så himla mycket kommer bli så mysigt, bara jag och älsklingen.. Love life typ<3
Och inte nog med det så överaskade min pojkvän mig igår kväll med en Luis Vuitton Väska med värde 20 000 kronor, Så happy right now! Men nu ska vi äta lite gott och senare shoppa vidare! Och föresten glömde skriva att vi ska köpa ett hus i Miami och även en lyxjakt som vi spanat in ett tag nu! :)
Så ni får ha de jätte bra så hörs vi när jag landar i sverige igen!
puss och kram mina söta läsare, love u <3



Linisfinis

Detta blev en underbar kväll, eftersom jag fick ett samtal från min bästa linisfinis, inte pratat på ett halv år, var så kul att få prata lite!! 
Saknar dig så jäkla mycket, finaste du! 
Kom hem snart love u<3
 

RSS 2.0