Arlanda ✈️

Ligger i sängen på Arlanda nu åker vidare till Marocko i morgon så uppdateringen kanske inte blir bra så ni vet, två veckor framöver ❤️


Tidigt

Godmorgon, glömde blogga mer igår hehe eftersom Erika kom hit och sov här mys! Så just nu har jag väl nästan precis vaknat eller ja, jag kom precis hen iallafall för jag skjutsade Erika till bussen så ja, ligger i sängen igen nu och ska försöka sova några minuter till för sen ska lär jag väl skjutsa min bror till skolan, men jag skriver mer senare idag när jag vaknat på riktigt om ni förstår hur jag menar! 
Puss 



You don't always have to pretend to be strong. There's no need to prove all the time that everyting is going well. You shouldn't be concerned about what other people are thinking, cry if you need to, it's good to cry out all your tears. Because only then will you be able to smile again.
 

Where Is The Love? ♥

 
 
 
Gammal goding ♥

Min kväll..

Heeej alla fina människor :) De var ju ett tag sen nu, men ska ta tag i bloggandet igen, tänkte skriva lite om min dag igår, den började med att jag vaknade och åt lite frukost och så sen åkte jag till Jessica och va där ett tag och pratade. Sen åkte jag och hon in till Mora en sväng och träffade George ganska kul hehe och åt kebabtallrik super gott!! Sen när vi kom hem så fixade vi oss lite och sen drog vi till Som och drack lite men vi var inte där så länge, så vi gick hem, och när jag kom hem så kollade jag på nån serie med mamma, mysigt! Sen sova jag haha..
Intressant va ? ;) 
Men idag så har jag hitils inte gjort nånting typ, sovit hehe! Men ska ta och städa lite här hemma snart, så skriver väl lite mer senare, puss <3
 

Stockholmshaul


Rastlös

Den som vill kan ju gärna snapa mig har inget att göra och har inte nån ork att blogga heller, sorry :/
 

Film time

Nu kör jag på lite film, vet inte vilken än men de visar sig ;)
 

Godmorgon sunshines

Godmorgon finisar! 
Vaknade för en liten stund sen men har inte orkat gå upp ur sängen riktigt än men man lär väl. 
Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, de får vi se senare helt enkelt. 
Men ska ta och gå upp nu, säkert skjutsa min bror till skolan och sen ska jag självklart äta frukost är vrålhungrig. ✌️



GODNATT ♥

 

 
 

September favoriter ❤️


 

Godmorgon

Godmorgon på er, vaknade för kanske en halvtimme sen, så just nu ligger jag i sängen och pratar med Jessica i telefon, mys! :) 
Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer men de visar väl sig. :)



RSS 2.0