Ben & Jerry

Asså ni ska bara veta hur suger jag är på Ben & Jerry just nu.. Men har inga pengar än... D: 
Vilken smak är eran favorit?
min är nog cookie dough eller peanut butter cup! 😍😍😍
 

Dagens låt

 
 

Ikea

Saker jag vill ha från ikea till min lägenhet!
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er igen!
Jobb nu sen hem och sova!! Är bajs trött.
hejdå
 

Just nu

GossipGirl och sen godnatt :* 
 

Dagens låt

Tänkte börja med dagens låt igen! eller ja iaf en liten stund! :) 
Så det blir nån uppdatering medans jag jobbar.
 
____________________________________________________________________
 
 
 

Chill dag

Vart faktiskt en chill dag idag på jobbet, har precis kommit hem och är galet trött men ska äta lite snart och så! skriver väl senare!
puss <3
 

Två favoriter just nu

 
 

Godmorgon

Godmorgon på er!
Nu är jag vaken, påklädd, ätit frukost och ska ta och gå till jobbet.. Är så trött men så tråkigt är de faktiskt inte! Fasst skulle vilja sova istället hehe! ;) 
 

Orkar inte

 Orkar inte blogga nått idag för har jobbat hela dagen och är supertrött så blir bara att kolla på GossipGirl, duscha och sen sova och upp till jobbet i morgon igen! 
 
 
 
Åh vad jag saknar dig själsfrände! <3

Pw

Drar ut på en Power Walk nu, känner att det var så sjukt länge sen jag gjorde nått liknande haha, har blivit så lat D: 
 
 

Snart är allt klart

Känns så skönt, snart är allt klart med lägenheten och jag flyttar snart, de ända som är kvar är att jag ska skruva upp massa hyllor och köpa en ny lampa sen är allt klaaart! ❤︎❤︎❤︎ 
Kommer lägga upp video/bilder när jag fixat iaf med hyllorna så ni får se hur jag kommer bo. ;) 
 

Ny header på väg?

Håller på att försöka få till en ny header men tycker det har börjat blivit så svårt.. Får inga bra bilder på mig själv oh skit hehe! Men ska se vart den här slutar nånstans! :)  
 

-

 

Godnatt lovers

❤︎


Sängen

Ligger just nu i sängen och känner mig så rutten haha blev en spontan drickning igår, började först med att Eve kom hit och vi pratade om en massa skit som hänt oh om allt och inget, va så kul att umgås med henne igen eftersom vi inte träffats en ända gång nu på lovet :/ Men sen åkte hon och då hade mamma några kompisar här så va med dom istället. Dom åkte runt halv 5 i morse så är faktiskt lite bakis och sjuuuukt trött! Så dagen i dag kommer bestå av sängen & GossipGirl! Mys.
puss 
 

Dagens outfit


Fick bli en dålig bild men har iaf en t-shirt från Cubus och ett par vita jeans från Cubus! :)

Några låtar

 
  
 

Godmorgon

Godmorgon på er!
Ställde klockan på 9 en fredag på sommarlovet haha nått måste ju vara fel? Men nej känner att jag inte får/kan sova bort dagarna och måste börja vänja mig vid att gå upp i tid på morgonen eftersom skolan börjar ju om ungefär 3 veckor D: börjar faktiskt bli riktigt nervös.. Men sen ska jag ju börja jobba på måndag också, men det blir nog bra få in lite extra pengar ;) 
Men ska gå och fixa nånting att äta till frukost nu sen ta ett varmt bad! 
 

Chill dag

Dagen idag har varit riktigt lugn, bara åkt bil och legat hemma i sängen i Orsa och kollat på GossipGirl, är helt beroende av den serien!! Kvällen kommer nog se likadan ut förutom att åka bil hehe! ;) 
Så jag säger nog faktiskt godnatt här så skriver jag mer i morgon!
Puss.
 

Hem till Orsa igen




Bae 😍




Just nu

Godmorgon på er! 
Vaknade för ungefär 15 minuter sen & jag är sååå hungrig så ska snart upp och äta lite frukost och sen ska vi gå och skriva på lite papper och sånt! :) men nu ska jag ätaaaaaa, haadeee



Sänghäng ✌️

Ligger just nu i sängen i Falun och lyssnar på tvn och på mammas snarkningar hahaha! Vi har iaf kollat på Iren Huss för typ 1-2 timmar sen, mys! Och tror både jag oh mamma är lika trötta så ska väl stänga av tvn och försöka sova jag också! 
Skriver mer i morgon, puss! 





:D




Just nu

Just nu sitter jag i bilen på väg mot Falun, så drygt att åka fram och tillbaka hela tiden vill bara flytta på riktigt nångång!! 😩

favoriten❤︎


Massa kul! :)

Hej på er, just nu håller jag på att packa lite mer kläder och städa av mitt sminkbord, för ska börja lassa in det i bilen, för när mamma kommer hem från jobbet så drar vi ner med det till min lägenhet i Falun & sover kvar där tills i morgon! :)
Känns så sjukt att om 3 veckor flyttar jag på riktigt! eller ja 2 och en halv, rätt ska va rätt! ;) 
och om 4 veckor ungefär börjar jag skolan igen och jag längtar så sjuuuuukt mycket, eftersom jag varit hemma snart 1 år så ska det bli så kul att få träffa nya vänner och bara ha nått att göra på dagarna! 
Men lär fortsätta nu eftersom mamma kommer hem om typ 1 timme, skriver mer senare, puss <3
 

Today's look


Vita shorts från cellbes och en lila tröja från h&m! :)

Diabetes

Sorry för min otroligt långa bloggpaus, men har blivit så sjukt mycket nu helt plötsligt! Fick diabetes den 15/6 så har legat på sjukhus en vecka, sen fyllde jag år, 17 blev jag detta år heheh! ;) + det så har jag haft fullt upp med att flytta, kört ner alla mina möbler snart har bara sminkbordet och resten av mina kläder & skor kvar! Tappetsera om lägenheten har jag och mamma gjort också, blev riktigt fint! :D 
Sen har jag varit på faluns lasarett en gång i veckan på kontroller oh skit, men nu behöver jag inte åka dit förens om en månad.. :/  Så de är lite kort om det som hänt nu under den senaste tiden! :) 
 

RSS 2.0