Godmorgon :)

Godmorgon på er, vaknade nyss och ligger fortfarande i sängen och kollar på ett avsnitt av Blacklist, ska snart gå upp och göra lite frukost och sen tänkte jag duscha eller nått och bli fresch! ;)
Men skriver mer senare, puss <3
 

-

 

Några favoriter just nu

 

Ny blogg?

Har börjat fundera på om jag ska ta och skaffa en ny blogg på en ny bloggportal? Är inte så säker men är verkligen sjukt sugen, eftersom på nattstad eller ja Nouw som de då nu heter, iaf där får man bra statestik bara sådär haha, och här på blogg.se är det lite sämre med det tycker jag, hehe :) 
Inte för jag behöver nån som läser eftersom jag aldrig bloggar men ändå liksom.. ;)
Så vad tycker ni? är det värt att byta? Börja om på nytt! :)
 

Findus❤️

Va och hämta en söt liten misse igår 😍❤️


Ere her de e party

Sjukt kul kväll igår, verkligen!! Men dock mindre kul idag är verkligen sliten och bakis oh fy usch haha ;)







:)

Ligger just nu i kökssoffan och väntar på mat, men kollar även på favo serien 😍 sen blir de att börja fixa mig lite eftersom ikväll är de party ;) 


Just nu

Just nu ligger jag i sängen och har precis vaknat så godmorgon hehe, men iaf ligger och kollar på min favorit serie blacklist och dricker te, så mysigt! :)


When people cut you down or talk behind your back, remember, they took time out of their pathetic lives to think about you...
 

Godnatt :)

Godnatt på er nu, sov så gott :)
 

Kvällens planer

FILM FILM FILM 
Ska kolla på en massa filmer ikväll, kanske börja kolla på nån serie det får vi allt se! ;)
 
 

Min dag

Tänkte skriva lite om min dag, den började väl som vanligt med att jag vaknade och åt frukost sen, fixade jag mig lite, eller ja det blev mjukis kläder idag för jag orkade verkligen inte ha jeans eller så, sen åkte ju jag och mamma ner till Mora och fixade papprena och jag sökte om gymnasium äntligen!! Är sjukt glad just nu eftersom jag sökt till allt det jag verkligen vill gå. Hoppas bara man kommer in :)
Men efter de så skulle mamma, pappa och min bror på nått möte på hans skola så då åkte vi dit, och då var jag med Erika tills dom var klara, men när dom va de så följde Erika med mig hem och va här till kanske kvart i 4 nångång tror jag? :) När hon åkte så somnade jag och sov tills 9 nu ikväll, hehe vet inte hur jag ska somna senare ikväll dock haha ;)
Men de var min dag så länge, så vi hörs väl senare!
Puss <3
 

-

 

Just nu

Ligger jag i sängen med min själsfrände, va ju på s:t mikaelskolan idag och sökte om till gymnasium i Falun så nu är de fixat och klart, hoppas bara jag kommer in igen! :) men iaf sen åkte vi till Orsaskolan och hämtade Erika och nu ligger vi här bara och lyssnar på musik!:) 
Mys 

Söta själsfrände ❤️

Godmorgon!

Godmorgon på er, klockan är snart 9 och jag lär ju ska börja fixa mig ffast jag vet inte om jag orkar de.. Så kanske blir mys kläder på idag och osminkad hehe, vi får se! 
Iaf åt nyss frukost med mamma, mysigt, och om ni undrar varför jag är vaken så här tidigt idag är för att jag ska till S:t Mikaelskolan idag och fixa lite papper och sånt, och jag hatar verkligen att stressa så jag vill vakna och gå upp i god tid så jag kan bestämma kläder, hur jag ska sminka mig, hur jag ska fixa håret och så.. Men ska nog kolla på youtube en liten stund nu sen börjar kolla lite kläder för dagen, så vi hörs senare :)
Haaaadeeeeeee
 

Lite skönhetstips

Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
 
Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.
 
Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.
 
Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.
 
Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
 
 

Flisan 💕





GODNATT ♥

 

-

 

shopping

 
 
 

Snygg outfit

 

-

 

Just nu

Lunchar med mamma ❤️


Godmorgon!

Vaknade nyss av att mamma kom och väckte mig och sa att hon gjort frukost åt oss, så gick väl upp och åt de hehe! Så nu är jag pigg, känns ganska konstigt att redan vara vaken haha, men man måste ju vakna tidigt ibland, kan ju inte sova bort hela dagarna jämt, så de är bra. 
Dagens planer är att följa med mamma och handla och sen följa med henne till tandläkaren. :)
Vad ska ni göra idag ? förutom att gå i skolan? :)
 

Godnatt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill färga håret!

Är så sjukt sugen på att färga mitt hår brunt igen, är så trött på det röda nu och att jag ska behöva få utväxt hela tiden.. Så funderar på att köpa hårfärg när jag fått mina pengar, så får vi väl se helt enkelt om det blir brunt eller om det blir rött igen.. Gillar ju såklart det röda också har ju fått till de så bra, precis den röda färgen jag vill ha liksom, så är fortfarande lite tveksam om jag ska färga brunt igen! 
Men tänker ju så här att färgar jag håret nu och ångrar mig och vill bli rödhårig igen så är de ju bara att jag färgar om hehe, tar väl ett tag men de är ju värt de ;)
Men vad tycker ni?
Färga brunt eller ha kvar det röda? :)
Lite bilder från när jag harde brunt hår, hehe :)
 
 
 
 
 

Några favoritlåtar just nu

Kelly Clarkson – Heartbeat Song
 
Steve Aoki, Diplo & Deorro feat. Steve Bays – Freak
 
David Guetta – What I did for Love (feat. Emeli Sandé)
 
David Guetta – Hey Mama (feat. Nicki Minaj & Afrojack)
 
Sam Smith – I'm Not The Only One
 
Nicki Minaj – Save Me
 
Tropkillaz – Baby Baby
 
Sak Noel – No Boyfriend - Radio Vocal Mix
 
Shaggy – I Need Your Love
 
 

Outfit vill ha!

 

-

 

uppdatering

Tänkte ge er lite uppdatering, jag bloggar ju knappt längre men ja, iaf idag nyss , hehe så kom mamma hem och berätta att hon beställt en resa för mig och hon till Grekland i sommar, kan ni fatta va härligt? Bara jag och mamma i en hel vecka! 
UNDERBART!! :D
men ska försöka blogga mer seriöst nu, säger jag alltid men, haha!
Börjar i morgon, puss<3
 

Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

 
 

Frulle ❤️




Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

 

Godnatt!

Godnatt på er, nu ska jag sova vet inte vad jessica ska göra men jag ska iaf sova hehe ;)
Natti <3

Dag 28: En tokig bild

 

Min dag

Hej på er, tänkte skriva lite om min dag idag, den började ganska segt eller ja jätte segt, började med iallafall att äta frukost, mamma gjorde en omelett åt mig, den var super god!! Sen så sov jag väll lite till och från har varit sjukt trött hela dagen men ja, fixade mig gjorde jag ju också och sen så ringde Jessica till mig och fråga om jag ville sova hos henne och naturligtvis ville jag de, så just nu sitter jag hemma hos Jessica, vi båda bloggar just nu hehe, lite roligt faktiskt. ;) 
Senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra men nått lär vi ju såklart hitta på..
Ja det var lite av min dag, inte så speciellt kul men ja, inte har jag tagit några bilder heller men de får bli sen helt enkelt!
Puss <3
 
 

 

Planer

Dagens planer för idag blir att städa lite i mitt rum, tvätta lite kläder,diska, kanske träffa nån! :)
Haha låter som en hemmafru men vem vet jag kanske blir en? ;)
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er, idag är det måndag men fortfarande jullov så de e ju skönt för alla som går i skolan, hehe! :)
Men iaf vaknade för max 10 minuter sen så är ganska trött fortfarande, måste ju pigga på mig lite så jag orkar göra nån nytta här hemma.. :)
Så jag lär väl snart ska gå och kolla vad man kan äta till frukost och sen fixa mig lite, efter jag ätit asså, haha!!;)
 

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

 

Dag 26: En bild på några/någon som du alltid har roligt med

 

Dag 25: En bild på någon person som ALLTID gör dig glad

 

Dag 24: En bild som gör dig glad

 

Dag 23: En bild från i somras

 

RSS 2.0