mitt stjärntecken

Kräfta 

Du lämnar ett väldigt spännande 2013 bakom dig, kära Kräfta. Stora förändringar, speciellt under 2013s andra hälft, har gjort att du är på en helt ny plats i livet nu – en bättre plats. Början av 2014 kan komma att kännas en aning segt, lite blekt och som att du vill fortsätta något som avstannat en aning. I mars blir det full fart framåt igen, och det här blir kanske den mest spännande perioden på hela året. Till och med mitten av juli har du alla möjligheter att förverkliga dina drömmar – så satsa allt du har nu! Ingen dröm är för stor och inget mål för långt bort. Under hösten kommer fokus istället ligga på mer praktiska saker i vardagen, samtidigt som din ekonomi får sig ett uppsving. Vad gäller kärlek så påminner 2014 väldigt mycket om 2013. Samma problem, samma känslor och samma mönster. Förhoppningsvis har du redan lärt dig så mycket av 2013 att du är redo att ta saker i egna händer och försöka förändra det du inte tycker om i ditt kärleksliv, oavsett om det är olycklig kärlek eller andra saker som spökar för dig.

Kärlek: Som sagt, kära Kräfta. Samma teman som gällde under 2013 återkommer detta år. Speciellt krångligt blir början av året samt slutet av april då saker skakar till. Kräftor som har stabila partners har det som allra enklast nu, speciellt om relationen redan befinner sig på en väldigt seriös väg. Starka band kan knytas nu, även om livet är lite extra tufft. För de Kräftor som letar kärlek och romantik kan det dock bli en aning svårare i år att falla handlöst, istället verkar livet vilja testa hur säker du egentligen är på dina känslor. Våga flirta, säga hej och gå på dejter ändå – du är mer än redo för att lära dig om vad du vill ha av en relation, och det här året kan vara en perfekt lärare.

Mest romantiska perioder: Början av april, sista dagarna av maj och första halvan av juni, slutet av juli (hett!, ringa in 25-26 juli!), september (också hett!), slutet av oktober och början av november (kan också bli hett!), slutet av december (din mest romantiska period på hela året…).

Jobb och skola: Det här är verkligen en tid då Kräftor sätter sin prägel på sitt jobb, oavsett vilket jobb de har. Med explosiva idéer och egensinniga påhitt kan de få de mest otroliga projekt att bli framgångssagor. Du kan bara du vill, kära Kräfta, och vågar du lita på din magkänsla kan du få mycket att hända i din egen framtid. 2014 kommer överraska både dig själv och de som du jobbar med, men det viktigaste är att du vågar följa din inspiration hela vägen. Inget halvdant! Samma gäller för de Kräftor som studerar.

Resor, flytt och förändringar: De största förändringar detta år inträffar i ditt kärleksliv, där du hela tiden verkar lära dig nya saker om dig själv och andra. Men under hösten kommer du också märka av en hel del förändring i din ekonomi, en väldigt positiv och välkommen förändring. Vad gäller resor så längtar många Kräftor efter att resa långt, och om resan blir av detta år så kommer den garantera bjuda på inspiration i överflöd. Res i så fall före den 7 juni eller efter den 13 november.

Fokusera på detta år: Din relation till relationer, och din kärlek till kärleken. Här kommer du lära dig mycket i år. Våga också lita på din magkänsla när det kommer till jobb och projekt. Du är en kreativ dynamitburk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0