Lite skönhetstips

Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
 
Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.
 
Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.
 
Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.
 
Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0